Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolókHasznos oldalak

TámogatóinkBemutatkozás
Elérhetőségek   
  SZILVESZTERI FUTÁS

  2012. december 31.
Kellemes napsütésben, az év utolsó napjához illő remek hangulatban zajlott december 31-én délelőtt, a Pécs Plazától induló hagyományos óévbúcsúztató Szilveszteri Futóversenyünk. Rekordlétszámban, összesen 287-en teljesítették a három kilométeres távot. Az indulók között szép számban voltak baráti, munkahelyi, iskolai közösségek és kisgyermekes családok is. Nagy örömünkre minden eddiginél többen öltöztek be ötletes jelmezekbe. Az eredményhirdetést jutalomtárgyak sorsolása követte, meg-megszakítva érdekes, változatos kulturális- és sportprogramokkal. Nézzétek meg képes beszámolónkat, melyben a nevezéstől kezdve végigkövethetitek a verseny eseményeit, egészen elnökünk  záróköszöntéséig.


EREDMÉNYLISTA

          HELYEZÉS:                    N É V :                                                ELÉRT IDŐ              EGYESÜLET

          FÉRFI 1. helyezett        MARÁTH PATRIK                                    9.12                     PSN Zrt.
                      2. helyezett        MAGYAR HUBA                                       9.15                     PSN Zrt.
                      3. helyezett        BOGOS TAMÁS                                       9.21                    ARAK TÁJFUTÁS

          NŐI     1. helyezett         HORVÁTH KÁRMEN                             10.44                    PVSK
                      2. helyezett         KOVÁCS DÓRA                                     11.07                    PVSK
                      3. helyezett         MÜLLER HÉDI                                       11.21                    PSN Zrt.

            Legidősebb versenyző: Poronyi Gábor (született 1942-ben)       
            Legfiatalabb versenyző: Bertalan Ábel (született: 2010. 04. 27.)
            Különdíjat kapott: Sipos András, aki mozgássérültként teljesítette sikeresen a távot.
            Legötletesebb jelmezek: Szabadságszobor, Kalózok, Hupikék Törpikék csapata

A verseny helyszíne: a Pécs Plaza Ételudvarának színpada előtti tér. Ebben az ünnepi hangulatú, szép környezetben gyülekeztek a résztvevők már két órával a verseny kezdete előtt.Taktikai megbeszélésJavában folyik a nevezésSorbanállás a nevezési díj befizetésénélÉrkeznek az első jelmezes versenyzők is. 

Kinn az 3-as kapu előtt, a majdani rajt helyszínén mások már bemelegítenek.Perceken belül kezdődik a verseny, egyre nagyobb a "népsűrűség" a Rajt-Cél kapu körül.


RAJT!!!
 


A mezőnyt követve a Veteránjárművek Egyesületének szép régi autói is felvonultak (több kép is van róluk).
A versenybírók már az első befutók érkezését várják...

S már érkezik is az első két fiú.Megjött a harmadik is.Befutnak a lányok is......és szépen, sorban beérkeznek a célba a régi ismerősök, a Melitta SE törzsversenyzői is......no meg a jelmezesek.

Na, mennyi időt futottál, Gyuri?A legidősebb versenyző, a 70 éves Poronyi Gábor is célba ért.

Vidáman ért célba apukájával a legfiatalabb versenyző, a két és fél éves Bertalan Ábel.Hajrá kicsilány!A szellemcsapat együtt érkezik a célba......csakúgy, mint a Hupikék Törpikék népes serege.Ez a fiatalember mozgássérültként teljesítette a távot.

Az eredményhirdetés következik!A győztes lányok...és a fiúk.Most pedig kisorsoljuk a tárgynyereményeket, elsőként a Lengyel Imre által felajánlott szép kerámia kaspót.

Serleget kap a legfiatalabb versenyző, a két éves Bertalan Ábel is, aki apukájával teljesítette a versenyt.Középen a legidősebb versenyző, Poronyi GáborEgy kis szünet a sorsolásban; meghallgattuk Pacskó Dórát, a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola tanulóját.A futók népes serege most átalakult nézőközönséggé.Fellépésre várnak az Aranyszalag Pécsi Ritmikus Gimnasztika SE bájos - és nagyon ügyes - kislányai.

És ismét régi jó szerencsekerekünké a főszerep, no meg Petráé, aki kihúzza a nyertes rajtszámokat.Díjaztuk a legötletesebb jelmezek viselőit is.A Szabadság-szobor és a Hupikék Törpikék közül egy kisebb csapat. Őket a CBA által felajánlott ajándék csomaggal jutalmaztuk.Különdíjként gyermekpezsgőt kapott a mozgássérült Sipos András.A Magyar WING TSUN Szervezet pécsi iskolájának bemutatója

Poronyi úr nemcsak a legidősebb, de szerencsés is; tárgyjutalom-sorsoláson is kihúzták a rajtszámát.Boldog új évet és kellemes szilveszterezést kíván minden résztvevőnek a Melitta SE csapata, és várunk Benneteket jövőre is!A beszámolóhoz felhasznált képek többsége Szabó Gábor felvétele, akinek nagyon köszönjük a több mint hatszáz profi szintű fotót, melyek közül válogattuk ezt a kis összeállítást. Valamennyi képét megtekinthetitek a Szilveszteri Futás 2012 - Szabó Gábor képei című albumban, s remélem, mindenki legalább egyszer felismeri magát a képeken. S ha véletlenül mégsem, - vagy csak még több képet szeretne látni erről a klassz versenyről - akkor feltétlenül kukkantson be az én (nem annyira profi, de szeretettel készült) saját fotóimból készült albumomba is.
[Szerkesztette: Bodrog Péterné]Köszönjük a Nemzeti Együttműködési Alaptól kapott működési támogatást, mely lehetővé tette versenyünk megrendezését!

                    


Köszönjük továbbá valamennyi támogatónknak a sportrendezvényeink sikeres lebonyolításához
több éven keresztül nyújtott hozzájárulásukat!
Tavaly velünk voltál? Akkor kattints a képre, és keresd meg Magad a fotóalbumunkban!A 2010. Szilveszteri Futásról szóló képes beszámolónkat itt láthatjátok.SZILVESZTERI UTCAI FUTÓVERSENYRŐL KÉPES BESZÁMOLÓ