Melitta Szabadidő Sportegyesület


Következő versenyeink

Hírek, események, beszámolók

"Gyűjtsd a kilométert!" 2013. pontállás

Támogatóink
Bemutatkozás

Elérhetőségek
2013.06. 07.Éjszakai Túra és
Nordic Walking Túra


         

Végre, végre elállt az eső, és simogató napsütésben gyülekezhettek túrázóink a Mandulás büfé előtti tisztáson az idei éjszakai túránk előtt. Természetesen mindenkinél volt azért melegebb ruha is, mert este az erdőben már nem lesz ilyen szép az idő. De egyelőre még süt a nap, és legfőbb dolgunk hogy segítsünk meghatározni, milyen gombát is talált leendő gombaszakértőnk, Kati.

Pár hete, a Mandulás Futáson még nem voltunk ilyen szerencsések, hogy kiülhessünk a rönkasztalok köré.......most itt folyhat a nevezés. Korábbi pech-sorozatunk tanúi, az esőben-hóban rendezett Nyuszi Túránkon megmaradt csokinyuszik is itt sorakoznak, sorsukra várva. Mert a csoki ugye nem romlik meg, fog az ízleni most is a beérkezőknek, akkor is, ha nyusziból van.:) A nordic walkingosok rajtja még világosban van.

Elkél egy kis útmutatás
Legfontosabb kellék a mai túrán: a fejlámpa. Szükség lesz rá a sötét erdőben...... no és persze jó, ha térkép is van a kézben! Jó éjszakai túrázást!Erről a rendezvényünkről még több képet találhatsz, jóval nagyobb méretben itt!

Sportrendezvényeink sikeres megrendezését a Nemzeti Együttműködési Alaptól kapott működési támogatás biztosítja.2013. 06. 07. Éjszakai Túra és Nordic Walking Túra